Exklusiva nyheter från STIGA! ART 2, ACE 2 & ACE QUAD DIAMOND
Som en av endast ett fåtal exklusiva återförsäljare kan vi på Padelson nu erbjuda de senaste och mest påkostade toppmodellerna från STIGA Padel vilka är STIGA padels uppföljare till populära STIGA ART och STIGA ACE!

STIGA ART 2 är den runda uppföljaren till en av våra personliga favoriter STIGA Art (1). Samma sköna känsla och lite mjukare än Ace-modellerna. Handgjort, lättspelat padelracket med rund form, låg balans och stor sweetspot. Vi uppskattar Power Grip som är en ruggad yta som hjälper att sätta spinn på bollen. Föregångaren kom i slät form. Helt enkelt ett klassiskt padelracket i stilren design som kombinerar bra fart, kontroll och känsla som passar bra för både motionärer och lite bättre spelare. Denna modell rekommenderas starkt till de som har problem med padelarmbåge tack vara sin runda form, låga balans och lite mjukare känsla.

Sedan tidigare har STIGA släppt STIGA ART QUAD som är ett diamantformat padelracket med stor sweetspot, räfflad yta och grym fart. Detta padelracket bygger också vidare på det mycket populära ART-racket men nu i en diamantform med en helt egenritad design och en unik form runt kanten och nacken. STIGA ART QUAD passar motionärer och tävlingsspelare som söker ett högpresterande racket med mycket offensiva kvaliteter.

STIGA ACE 2 är den runda uppföljaren till succéracket STIGA ACE (1). STIGA ACE 2 är ett snabbt, stabilt, responsivt och kraftfullt runt handgjort padelracket i avskalad skandinavisk design som dessutom kommer med både tekniska och rent visuella uppdateringar som tar ditt spel till nästa nivå. Även STIGA ACE 2 är utrustad med Power Grip yta som ger bättre grepp om bollen för maximal spinn och effekt i träffen, något vi tycker är grymt. STIGA ACE 2 passar både entusiastiska motionärer och erfarna tävlingsspelare som är ute efter högsta möjliga fart, explosivitet och precision i ett kontrollorienterat padelracket.

En sista nyhet för nu är STIGA ACE QUAD DIAMOND. Racket bygger på teknologin bakom STIGAs toppmodell ACE och är ett stabilt, snabbt och kraftfullt diamantformat padelracket i skandinavisk design. Racket har en hård, ruggad Power Grip yta som ger ett bättre grepp om bollen för mer spinn och effekt i varje slag. STIGA ACE QUAD DIAMOND passar både entusiastiska amatörer och erfarna tävlingsspelare som är ute efter maximal fart, explosivitet med bibehållen kontroll och precision över hela banan.

Sammanfattningsvis, letar du efter en hårdare känsla kör på Ace-modellerna, gillar du lite mer åt det softa/mjuka hållet så ska du välja Art-modellerna. Rund form eller diamanform är en personlig preferens, generellt så går runda racketar mer mot kontrollhållet medans diamant formade padelracketar ger mer fart.

Här kan du även hitta alla våra padelracketar från STIGA!