Vibor-A - Varumärkespresentation

Bakgrund

Vibor-A är en spansk rackettillverkare i toppkvalitet som ligger i framkant gällande innovation och nytänk. Samtliga padelrackets är handgjorda för bästa möjliga precision på Vibor-As egna fabrik i utkanten av Madrid. I sortimentet finns rackets för alla nivåer, från motionärspelaren till spelare på WPT-touren.

Racketar

Vibor-A har ett brett sortiment av rackets med olika spelegenskaper, detta för att kunna erbjuda ett racket för just din spelstil. Samtliga rackets är handgjorda och utrustade med det senaste kvalitetsmaterialet av kolfiber, glasfiber och kevlar. Kärnan i racketarna består av EVA soft vilket gör precisionen oslagbar.

Inom det droppformade segmentet är Black Mamba Vibor-As storsäljare. Ett allround racket med mediumbalans och stor ”sweet spot” som kombinerar kontroll med fart på bästa möjliga sätt. Detta passar för både motionsspelaren som vill ta nästa steg i sin utveckling och elitspelaren på högsta nivå.

Toppmodellen inom det droppformade sortimentet är Yarara. Skillnaden är träffytan som på Yarara består av grafén och carbon, det gör att träffen upplevs något torrare och ger en mer kraftfull träff.

Vibor-As modell Naya liknar Black Mamba i tillverkningsprocessen, men är ett mer lättviktigt alternativ som är populärt bland damspelare.

Om du föredrar topptunga och diamantformade rackets är Vibor-As Copperhead det självklara valet. Racket med den ruggade ytan gör att bollkontakten blir något längre och passar bra till den avancerade spelaren. Toppracket inom detta segment är Vibor-As King Cobra som spelas av Sverigeettan Andreas Pålsson. Detta racket är för den avancerade aggressiva backhandsspelaren som vill dominera tempot på banan. King Cobra är utrustad med grafitkonstruktion i ramen vilket gör racket mycket hållbart och stryktåligt. 

I det runda segmentet är Taipan framtagen för spelaren som söker extraordinär kontroll med en låg balans i racket och stor ”sweet spot”.

För den stilkänsliga finns Diva som sticker ut för sina diamanter från Swarovski på sidan av racket. Med sin matta svarta färg är Diva erkänd för att vara extra skonsam för spelare med armbågsproblem då den knappt genererar några vibrationer alls. 

Ares är ett systermärke till Vibor-A i en lägre prisklass, även detta märke produceras handgjort på Vibor-As fabrik. Ares Sword är ett lättspelat droppformat racket som passar till den avancerade motionärsspelaren.

Sponsorskap

Vibor-A är officiell huvudsponsor för WPT:s masterslutspel i Madrid varje år.

Ledande padelspelare

Team Vibor-A Sverige består av ett antal duktiga svenska padelspelare, däribland Sverigeettan Andreas Pålsson som spelar med Vibor-As King Cobra. På WPT-nivå spelar världsspelarna på herrsidan Maxi Grabiel och Nacho Gadea med Vibor-As Black Mamba samt på damsidan Cynthia Perez (Black Mamba) och Veronica Virseda (Yarara).

Mer information

Hemsida: https://www.viborapadel.se
Facebook: https://www.facebook.com/Viborapadelsverige/
Instagram: https://www.instagram.com/viborapadelsverige/