GREPPLINDATEST - Padelson testar ett stort antal grepplindor till ditt padelracket

Padelson testar i stort sett alla produkter som säljs på padelson.se. Detta är ett sätt att säkerställa att en produkt platsar i Padelsons sortiment. I den här bloggartikeln har vi valt att skriva om några av de grepplindor vi säljer. Grepplindorna har vi valt att dela in i olika kategorier utifrån tjocklek. Vi har valt tjock, normal och smal där normal är en klassiskt tjocklek på en standard tennisgrepplinda där vi tänker på de två mest sålda grepplindorna inom tennis som är Wilson Pro Overgrip Vit och Yonex Super Grip Vit. Har du svårt att hitta rätt grepplinda? Utbilda dig själv genom att ta del av vårt test av grepplindor nedan.

Wilson Pro Overgrip

Tjocklek: Medel
Längd: 123,5 cm
Omdöme: Wilsons mest sålda grepplinda som har legendstatus på tennistouren men fungerar precis lika bra på ett padelrack. God hållbarhet kombinerat med en klibbighet som finns kvar länge gör att lindan är en av de mest populära på marknaden. När man drar på ett nytt Wilson Pro Overgrip så känner man sig oslagbar. Går att beställa som 3-pack, 12-pack och 60-pack.
Klicka på länken för att beställa:
Wilson Pro Overgrip 3-pack vit
Wilson Pro Overgrip 12-pack vit
Wilson Pro Overgrip 60-pack vit

Head Xtreme Soft vit

Tjocklek: Smal
Längd: 107,5 cm
Omdöme: Liksom Wilson Pro Overgrip har denna linda en god hållbarhet kombinerat med en klibbighet som finns kvar länge. Små hål i lindan gör att lindan absorberar svett bra. En mycket skön grepplinda. För den som vill ha ett tunt grepp är denna linda att föredra. Vill man linda på ett antal lindor och inte riktigt hittar rätt med antal lindor rekommenderar vi denna linda på toppen.
Finns att beställa som 3-pack.
Head Extreme Soft 3-pack vit

StarVie Classic Overgrip röd, gul, vit

Tjocklek: Tjock
Längd: 111 cm
Omdöme: Denna linda är relativt tjock. Perfekt för den som vill bygga upp sitt grepp. På grund av tjockleken så blir kanterna när man lindar över något tjockare. Vissa spelar tycker om detta och då ska man absolut slå till på detta grepp. Klibbigheten är riktig bra och även hållbarheten. Eftersom lindan inte alls är elastiskt är den lite svårare att linda men är man hyfsad stark i nyporna och får till lindningen så spelar man sedan länge med sitt StarVie Classic Overgrip som finns i färgerna röd, gul och vit.
StarVie Classic Overgrip röd
StarVie Classic Overgrip gul
StarVie Classic Overgrip vit

Bullpadel overgrip blå, grå, orange, röd och svart

Tjocklek: Mellan tjock och medel
Längd: 111,5 cm
Omdöme: Denna grepplinda påminner mycket om StarVies linda (läs ovan), dock är den ytterst lite tunnare. Bra grepp och hållbarhet. Finns i färgerna blå, grå, orange, röd och svart, perfekt för den som vill matcha sitt padelrack med en fräck färg!
Bullpadel Overgrip blå
Bullpadel Overgrip grå
Bullpadel Overgrip orange
Bullpadel Overgrip röd
Bullpadel Overgrip svart

Tourna Grip blå/lila

Tjocklek: Smal/Medel
Längd: 98 cm
Omdöme: Tournas originallinda som fått kultstatus inom tennisen och fungerar utmärkt till padel. Grymt verktyg för den som har mycket handsvett då denna linda är superabsorberande. Observera att har du ingen handsvett alls eller relativt lite ska du inte använda detta grepp då klibbigheten kommer först när lindan blir våt.
Tourna Grip 3-pack


Undrar du över någon linda vi säljer som inte ingått i detta test? Skicka i så fall din fråga till oss på Padelson Kundservice.