Hör kunder berätta om sina erfarenheter av Padelson. Dela gärna din egen erfarenhet av Padelson genom att maila till kundservice@padelson.se. Alla kundberättelser som publiceras belönas med en gratis funktions t-shirt med Padelson-tryck. 

Johan - Biten motionär

Som nybliven pappa och 30-taggare hade Johan återfunnit kärleken till racketsport i och med padeln. Han kontaktade oss och önskade hjälp med utrustning. Vi satte ihop ett kundanpassat prisvärt paket med racket, väska, bollar, ramskydd och grepplindor. 

"Padelson sydde ihop en riktigt prisvärd helhetslösning för mig. Tipset med att använda ramskydd har förlängt livslängden på mitt padelrack." 

10 mars 2018 - Johan 30, Huddinge

Robert - Från tennis till padel

Robert i Stockholm har en lång karriär inom tennisen där han tillhört sverigeeliten under juniortiden och spelat collegetennis i USA. Robert önskade ett padelracket för maximal kraft för att kunna spela offensivt och avgöra poäng. Vi hjälpte Robert med vägledning och råd vilket resulterade i ett Head Graphene Touch Delta Pro. Med sin långa tenniserfarenhet klarade Robert av att hantera detta topptunga racket vilket ger han en mycket kraftfull smash och stabilitet i träffen. 

"Jämfört mot tennis finns det ett väldigt stort utbud av padelracketar och jag hade inte tid att sätta mig in i alla märken och modeller. Padelson hjälpte mig hitta rätt snabbt och effektivt. Engagemang i världsklass!"

5 december 2017 - Robert 36, Stockholm